Duurzaam ondernemen bij Timmermans Infra

8-12-2016:


In het kader van ons streven naar reductie van onze CO2 emissie zijn de afgelopen maanden diverse maatregelen ingevoerd. Behalve de inmiddels in gebruik zijnde 5 Hybride voertuigen heeft Timmermans Infra ook geïnvesteerd in een eerste volledig elektrische bestelauto. Vanaf begin 2017 zal deze auto zijn eerste emissie vrije kilometers gaan maken bij Timmermans Infra.


De Nissan e‐NV200 met een effectief bereik van 170 km is voor ons een ideaal middel om naar projecten te rijden die zich veelal in de directe omgeving van ons bedrijf bevinden.Ook voor de inkoop van elektriciteit is het contract aangepast zodat er momenteel uitsluitend nog CO2 neutrale elektriciteit wordt verbruikt. Deze wordt opgewekt door windmolens in Nederland. Met deze CO2 neutrale elektriciteit wordt dan natuurlijk ook onze elektrische bestelauto geladen (Zero‐emission dus).


Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om ons pand te voorzien van ruim 220 zonnepanelen waarmee wij vrijwel volledig in onze eigen elektriciteitsbehoefte kunnen voorzien. Installatie van deze Zonnepanelen‐installatie is gepland voor het eerste halfjaar van 2017.

Recente Projecten
Vervangen HD afsluitergroep Schijndel Inbouwen HD Gas afsluitergroep in Rosmalen Polyfillen Huisaansluitingen Aanleggen voedingskabels Boxtel


Rijksweg 55b

5391 LJ Nuland

Telefoon: 073 - 3030840

info@timmermansinfra.nl