Gestuurde boringen

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in het uitvoeren ondergrondse HDD gestuurde boringen.


Wij zijn een flexibel en betrouwbaar bedrijf in het verzorgen van gestuurde boringen.

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in gestuurde boringen (HDD) en het aanleggen van ondergrondse infrastructuur. We kunnen de HDD boringen met diameters van Ø 40 mm tot Ø 400 mm (tot 80 ton) realiseren.


Onze medewerkers leveren professioneel maatwerk, zij beschikken over een up to date machinepark met HDD boormachines waarmee wij de gestuurde boring realiseren.Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop Timmermans Drilling biedt oplossingen waarbij altijd gestreefd wordt naar een minimale belasting van het milieu. Met behulp van HDD boortechnieken en gebruik van de juiste apparatuur blijft de schade aan de omgeving minimaal.


De gestuurde boring zijn ideaal voor het ondergronds aanleggen van o.a.; waterleidingen, gasleidingen, elektriciteitskabels,  glasvezelkabels, telecomkabels, datakabels en riolering.


Timmermans Drilling levert maatwerk en heeft uitsluitend vakmensen in dienst, met jaren ervaring in het uitvoeren van gestuurde boringen.


We beschikken over het VCA** en CKB certificaat.


Voor gestuurde boringen maken onze boormeesters gebruik van de nieuwste apparatuur zoals hoogwaardige boormachines en digitale meetapparatuur. Onze organisatie kan zich moeiteloos aan vrijwel alle omstandigheden aanpassen.


Timmermans Drilling voert voor u een gestuurde boring uit met de vertrouwde hoogstaande kwaliteit die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn.


Voor meer informatie: www.timmermansdrilling.nl


Email:  info@timmermansdrilling.nl 


Timmermans Drilling B.V.

Rijksweg 55 b

5391 LJ NULAND

Tel. 073-3030840

Recente Projecten
Uitbreiding elektriciteitsnetwerk Project Brabant Water Moerstraatseweg Heerle Transportleiding Helftheuvelweg Den Bosch Wie de jeugd heeft..


Rijksweg 55b

5391 LJ Nuland

Telefoon: 073 - 3030840

info@timmermansinfra.nl