Duurzaam ondernemen bij Timmermans Infra

9-11-2017:


Vandaag worden de laatste handelingen verricht aan onze nieuwe zonnepanelen-installatie. Vanaf volgende week is de installatie volledig operationeel waarmee wij bijna volledig in onze eigen elektriciteitsbehoefte kunnen voorzien.


Hierbij zijn de nieuwste generatie zonnepanelen gebruikt met een hoge capaciteit (275 Wp). De verwachte opbrengt van deze installatie bedraagt circa 50.000 kWh per jaar.

Ook Timmermans Infra geeft op deze manier een bijdrage aan een groene en duurzame toekomst !
8-12-2016:


In het kader van ons streven naar reductie van onze CO2 emissie zijn de afgelopen maanden diverse maatregelen ingevoerd. Behalve de inmiddels in gebruik zijnde 5 Hybride voertuigen heeft Timmermans Infra ook geïnvesteerd in een eerste volledig elektrische bestelauto. Vanaf begin 2017 zal deze auto zijn eerste emissie vrije kilometers gaan maken bij Timmermans Infra.


De Nissan e‐NV200 met een effectief bereik van 170 km is voor ons een ideaal middel om naar projecten te rijden die zich veelal in de directe omgeving van ons bedrijf bevinden.Ook voor de inkoop van elektriciteit is het contract aangepast zodat er momenteel uitsluitend nog CO2 neutrale elektriciteit wordt verbruikt. Deze wordt opgewekt door windmolens in Nederland. Met deze CO2 neutrale elektriciteit wordt dan natuurlijk ook onze elektrische bestelauto geladen (Zero‐emission dus).


Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om ons pand te voorzien van ruim 220 zonnepanelen waarmee wij vrijwel volledig in onze eigen elektriciteitsbehoefte kunnen voorzien. Installatie van deze Zonnepanelen‐installatie is gepland voor het eerste halfjaar van 2017.

Recente Projecten
Uitbreiding elektriciteitsnetwerk Project Brabant Water Moerstraatseweg Heerle Transportleiding Helftheuvelweg Den Bosch Wie de jeugd heeft..


Rijksweg 55b

5391 LJ Nuland

Telefoon: 073 - 3030840

info@timmermansinfra.nl