Vervangen HD afsluitergroep Schijndel

Vervangen van HD-afsluitergroep in Schijndel voor opdrachtgever Enexis.

 

In verband met een lekkage in deze afsluiters is door de opdrachtgever besloten om de gehele afsluitergroep te vervangen.

Timmermans Infra streeft naar een zo efficiënt mogelijke manier op dit aan te pakken.

 

Op locatie wordt de bestaande afsluitergroep vrij gegraven en worden alle punten ingemeten waar opnieuw dient te worden ingebouwd.

Na enkele voorbereidende werkzaamheden kan de laatste hand worden gelegd aan de reeds prefab nieuwe HD-afsluitergroep die in de bedrijfshal wordt gemaakt.

Na gereed komen van de prefab afsluitergroep worden de lassen gecontroleerd op aanwijzen van de opdrachtgever. Tevens wordt na goedkeuring van de lassen de sterkte- en dichtheidsbeproeving gedaan.

 

Op het moment dat de opdrachtgever de HD-ring druk- en gasloos heeft gemaakt kan de oude afsluitergroep worden verwijderd en wordt de nieuwe afsluitergroep in één stuk getransporteerd naar de werkplek.

Door middel van onze vrachtwagen met hijs mogelijkheid kan de afsluitergroep in zijn geheel worden geplaatst in de werkput.

Tenslotte volgen er een aantal “put” lassen en wederom een lascontrole om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de lassen gewaarborgd blijft.

 

Na het voltooien van de werkzaamheden kan alles weer worden hersteld en worden opgeleverd aan de opdrachtgever.>> Ga terug naar het overzicht van alle projecten


Recente Projecten
Wie de jeugd heeft.. Boseind Boxtel Aanleggen waterleiding en HDD boorwerkzaamheden Schijndel Sloop WPB Vierlingsbeek


Rijksweg 55b

5391 LJ Nuland

Telefoon: 073 - 3030840

info@timmermansinfra.nl