Heeft u via www.mijnaansluitingen.nl een aanvraag gedaan dan nemen wij contact met u op.

Timmermans Infra verzorgt de aanleg van huisaansluitingen in het werkgebied 4A voor Brabant Water en Enexis. Of het nu gaat om nieuwe aansluitingen, verwijderingen, verplaatsingen en/ of verzwaringen we hebben alle expertises voor water, gas en electra in eigen huis. Indien nodig en aangevraagd leggen we ook de mantelbuizen bedoeld voor media aan.

Met een team van specialisten verzorgen wij daarna het gehele proces vanaf voorbereiding, engineering tot en met de uitvoering.

Wij sluiten het liefst aan wanneer u dat wenst en nemen daarom altijd contact op om dat moment met elkaar af te stemmen. Als u er klaar voor bent om aangesloten te worden dan zorgen wij dat we er staan!

  • Water

  • Gas

  • Laagspanning
  • Middenspanning 

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Voor de tweede keer op rij de beste CES-score vanuit Synfra behaald, in het eerste kwartaal van 2024 in samenwerking met BGM Infra B.V.

Trots op een score van 8%, tegen een landelijke gemiddelde van 31%. Een verbetering van 2% t.o.v. Q4 2023. Trots op onze collega’s die dit iedere dag weer waarmaken!

CES staat voor Customer Effort Score. Er wordt gemeten hoe aannemers en netbeheerders scoren op het klantcontactproces. Worden klanten goed en op tijd geïnformeerd over de werkzaamheden? Wat is de beleving van de klant? De meting bestaat uit 1 klantfeedback en 3 interactiemetingen en vinden plaats gedurende de hele klantreis. Er wordt naar meerdere aspecten gevraagd.

Het resultaat geeft aan hoeveel inspanning het de klant kost bij het aansluitproces. Bijvoorbeeld is de aannemer bereikbaar, is de houding en het gedrag van de monteur goed, zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd. Wanneer het veel inspanning kost, is de score hoog. Hoe lager de score, hoe beter.

Timmermans doet het heel goed. Het landelijk gemiddelde ligt namelijk op 31%, het gemiddelde van alle Synfra-partijen op 26% en Timmermans scoort met slechts 10% heel goed.

Disciplines

Leidingwerken

Gas en water

Timmermans Infra heeft ruime ervaring in de aanleg van gas- en waterleidingen, zowel transportleidingen, hoofdleidingen als dienstleidingen worden dagelijks aangelegd.

Kabelwerken

Met een gedegen en complete projectplanning, een heldere begroting en concrete afspraken vergemakkelijken wij het aanleggen van de kabelinfrastructuur voor aannemer en opdrachtgever.

Huisaansluitingen

Timmermans Infra verzorgt de aanleg van huisaansluitingen voor Brabant Water en Enexis. Of het nu gaat om nieuwe aansluitingen, verwijderingen, verplaatsingen en/ of verzwaringen we hebben alle expertises voor water, gas en electra in eigen huis.

Engineering

Bij Timmermans Infra begrijpen we dat bouwprojecten al genoeg stress met zich meebrengen.
Daarom streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, vanaf het allereerste gesprek tot de laatste inspectie.

Projectbegeleiding energieprojecten

Wij vormen hierin de schakel tussen de netbeheerders,
commerciële aanbieders van energie infrastructuren (zoals transformatoren, schakel- of meetinstallaties of bouwkundige ruimtes) en diverse installateurs.

Realiseren boringen van A tot Z

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in het realiseren van HDD boringen. We beschikken over diverse boormachines van verschillende klassen, waarmee we boringen kunnen realiseren van 20 tot wel 800 meter lang en alles wat daar tussen zit.

Timmermans drieling logo

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.