Begeleiding en advies voor grootzakelijke energieprojecten
Vindt u de energiewereld ook zo complex worden? Kunt u de rolverdeling tussen netbeheerders en commerciële aanbieders in de energie-infrastructuur nog uit elkaar houden?

De energiewereld wordt steeds complexer en als bedrijf wordt het steeds moeilijker om een overzicht te houden welke verantwoordelijkheden iedere marktpartij heeft. U wilt uw tijd niet verspillen aan langdurige en complexe energievraagstukken.

Bij ons kunt u sinds kort terecht voor advies en begeleiding van grootzakelijke energieprojecten en aansluitingen. Wij vormen hierin de schakel tussen de netbeheerders, commerciële aanbieders van energie infrastructuren (zoals transformatoren, schakel- of meetinstallaties of bouwkundige ruimtes) en diverse installateurs.

Wilt u een nieuw project opstarten voor de energievoorziening van uw perceel? Of wilt u de bestaande voorzieningen uitbreiden vanwege de groei van uw bedrijf? Laat uw project begeleiden door de juiste personen!

Voorkom foute beslissingen en onnodige hoge kosten vanwege onvoldoende (technische) kennis in uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring in de energiesector met landelijke energie- en waterbedrijven, regionale (industrie) bedrijven, gemeenten en projectontwikkelaars zijn wij in staat een project volledig van A tot Z begeleiden, open en transparant. Uiteraard is hier ook ontzorgen van onze opdrachtgever(s) één van onze belangrijkste speerpunten! Heeft u alleen advies nodig? Ook geen probleem! Neem gerust contact op.

  • Laagspanning

  • Middenspanning

  • Openbare verlichting

  • Telefonie

  • Kabeltelevisie

  • Glasvezel

Disciplines

Leidingwerken

Gas en water

Timmermans Infra heeft ruime ervaring in de aanleg van gas- en waterleidingen, zowel transportleidingen, hoofdleidingen als dienstleidingen worden dagelijks aangelegd.

Kabelwerken

Met een gedegen en complete projectplanning, een heldere begroting en concrete afspraken vergemakkelijken wij het aanleggen van de kabelinfrastructuur voor aannemer en opdrachtgever.

Huisaansluitingen

Timmermans Infra verzorgt de aanleg van huisaansluitingen voor Brabant Water en Enexis. Of het nu gaat om nieuwe aansluitingen, verwijderingen, verplaatsingen en/ of verzwaringen we hebben alle expertises voor water, gas en electra in eigen huis.

Engineering

Bij Timmermans Infra begrijpen we dat bouwprojecten al genoeg stress met zich meebrengen.
Daarom streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, vanaf het allereerste gesprek tot de laatste inspectie.

Projectbegeleiding energieprojecten

Wij vormen hierin de schakel tussen de netbeheerders,
commerciële aanbieders van energie infrastructuren (zoals transformatoren, schakel- of meetinstallaties of bouwkundige ruimtes) en diverse installateurs.

Realiseren boringen van A tot Z

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in het realiseren van HDD boringen. We beschikken over diverse boormachines van verschillende klassen, waarmee we boringen kunnen realiseren van 20 tot wel 800 meter lang en alles wat daar tussen zit.

Timmermans drieling logo

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.