FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn een Brabants familiebedrijf met ruim 120 vakbekwame medewerkers en hebben meer dan 25 jaar ervaring in verschillende infrastructurele en installatietechnische werkzaamheden.

Persoonlijk

Wij staan met beide benen op de grond en gaan altijd tot het uiterste voor onze klanten. Wij zien 24/7 kansen en mogelijkheden en hebben de moed om deze na te streven. Drive, betrokkenheid en loyaliteit zijn onze kernwaarden, wat een enorme waarde biedt voor onze samenwerkingspartners, klanten, opdrachtgevers, onderaannemers en alle medewerkers. Uiteindelijk doen wij het samen.

Duurzaam

Klimaatverandering is wereldwijd de grootste uitdaging van de komende decennia en wij moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Daarom is duurzaam ondernemen een kernonderdeel van onze bedrijfsvoering bij Timmermans Infra. Wij evalueren voortdurend welke slimme keuzes we kunnen maken om de CO2 uitstoot te beperken en hoe we onze medewerkers kunnen betrekken bij het belang van duurzaamheid. Groen ondernemen is uiteindelijk een kwestie van DOEN.

Innovatief

Continu innoveren zit ingebakken in ons bedrijf. Wij lopen voorop in de markt, handelen op gevoel en kijken voortdurend hoe wij dingen kunnen verbeteren.
Als klanten ‘Ik weet het niet meer’ zeggen, dan krijgen wij juist energie. 

Want wij lossen
problemen op.

ONS Machinepark

Timmermans Infra hecht veel waarde aan de kwaliteit van het materieel. Ieder jaar wordt er stevig geinvesteerd in meest up to date materieel, wat op de markt verkrijgbaar is. Leveringszekerheid is voor onze opdrachtgever(s) prioriteit nummer één!

Hier staan wij voor:

Afspraken nakomen

We hebben nog nooit een planning niet gehaald. Als je een project plant met een werkweek van 40 uur, hoef je nooit in de problemen te komen. Want in werkelijkheid zitten er 168 uur in een week. Wij staan vierkant achter ons werk. Wij zijn een eerlijk, open en transparant bedrijf waar hard wordt gewerkt. Wij zijn trots op waar wij nu staan en kijken vol vertrouwen
naar de toekomst.

flexibel

Flexibiliteit

Wij bewegen mee met de vragen uit de markt, gaan uitdagingen aan en blijven bouwen. Ondanks de enorme groei in omzet en personeel blijft flexibiliteit een belangrijke pijler. Wij kunnen nog steeds snel schakelen en gaan elke uitdaging aan. “Het kan zo gek niet zijn of wij realiseren het” is een uitspraak die perfect bij ons past.

Transparantie

Wij staan altijd in goed contact met alle stakeholders. Communicatie met onze opdrachtgevers, gemeenten en buurtbewoners vinden wij belangrijk. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en delen ruim van tevoren de planning en verwachte voortgang. Onze agenda is voor iedereen inzichtelijk.

Ontzorgen

Eén van de speerpunten van Timmermans Infra is het ontzorgen van onze opdrachtgever(s). Naast transparantie en flexibiliteit hechten we veel belang aan het leveren van kwaliteit en veiligheid binnen de met de opdrachtgever afgestemde planning. Voor alle disciplines in de onder­grondse infra heeft Timmermans Infra goed geschoolde medewerkers in huis, die mede door onze certificering en de eisen van onze opdrachtgevers regelmatig bijscholingstrajecten volgen, afgestemd op de huidige technieken.

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.