In nauwe onderlinge samenwerking met nutsbedrijven, provinciale en gemeentelijke overheden, rijksoverheid, huiseigenaren, woningbouwverenigingen, waterschappen,  projectontwikkelaars, grote infrabouwers en andere belanghebbende worden projecten uitgevoerd.

Timmermans Infra zorgt voor veilige werkomstandigheden en heeft een ruime ervaring in de aanleg van gas- en waterleidingen. Zowel transportleidingen, hoofdleidingen als dienstleidingen worden dagelijks aangelegd. Onze zeer goed opgeleide medewerkers beschikken over het meest geavanceerde gereedschap en apparatuur.

  • Inspelen op plotselinge onvoorziene situaties bij de aanleg van pijpleidingen is voor ons geen probleem. Onze ervaring op alle terreinen van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur stelt onze medewerkers dan ook in staat flexibel te zijn en in samengestelde groepen van specialisten te werken.
  • Onze organisatie houdt daarbij efficiency, kosten en planning nauwlettend in de gaten. Bij het vernieuwen van de netten verzorgt Timmermans Infra vanzelfsprekend de verwijdering / sanering van de bestaande netten, ook als asbest daarbij een rol speelt.
  • Omdat aan leidingnetten hoge eisen worden gesteld, nemen wij daarin ook onze verantwoordelijkheid en zorgen wij voor een onberispelijke aanleg conform de hoge eisen die hier door onze opdrachtgevers aangesteld worden.

Disciplines

Leidingwerken

Gas en water

Timmermans Infra heeft ruime ervaring in de aanleg van gas- en waterleidingen, zowel transportleidingen, hoofdleidingen als dienstleidingen worden dagelijks aangelegd.

Kabelwerken

Met een gedegen en complete projectplanning, een heldere begroting en concrete afspraken vergemakkelijken wij het aanleggen van de kabelinfrastructuur voor aannemer en opdrachtgever.

Huisaansluitingen

Timmermans Infra verzorgt de aanleg van huisaansluitingen voor Brabant Water en Enexis. Of het nu gaat om nieuwe aansluitingen, verwijderingen, verplaatsingen en/ of verzwaringen we hebben alle expertises voor water, gas en electra in eigen huis.

Engineering

Bij Timmermans Infra begrijpen we dat bouwprojecten al genoeg stress met zich meebrengen.
Daarom streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, vanaf het allereerste gesprek tot de laatste inspectie.

Projectbegeleiding energieprojecten

Wij vormen hierin de schakel tussen de netbeheerders,
commerciële aanbieders van energie infrastructuren (zoals transformatoren, schakel- of meetinstallaties of bouwkundige ruimtes) en diverse installateurs.

Realiseren boringen van A tot Z

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in het realiseren van HDD boringen. We beschikken over diverse boormachines van verschillende klassen, waarmee we boringen kunnen realiseren van 20 tot wel 800 meter lang en alles wat daar tussen zit.

Timmermans drieling logo

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.