De wijze waarop kabels worden gelegd en de zorg die hieraan wordt besteed, zijn bepalend voor het functioneren van het kabelnet. Timmermans legt al meer dan 25 jaar kabels en weet welke voorbereidingen er getroffen moeten worden en wat de efficiëntste werkwijze is. Met een gedegen en complete projectplanning, een heldere begroting en concrete afspraken vergemakkelijken wij het aanleggen van de kabelinfrastructuur voor aannemer en opdrachtgever.

Omdat Timmermans tevens over de nodige expertise beschikt op andere terreinen van de ondergrondse infrastructuur, kunnen wij de aanleg van kabel- en leidingnetten combineren.

Zo kunnen wij ook in ingewikkelde bestaande infrastructuren efficiënt opereren. Bijzondere constructies als gevolg van het kruisen van andere ondergrondse of verkeersinfrastructuur, kunnen wij intern oplossen.

Onze dienstverlening stopt niet met de voorbereiding en aanleg van kabelnetten. Ook voor de complete montage van onderstaande netten kunt u bij ons terecht:

  • Laagspanning

  • Middenspanning

  • Openbare verlichting

  • Telefonie

  • Kabeltelevisie

  • Glasvezel

Disciplines

Leidingwerken

Gas en water

Timmermans Infra heeft ruime ervaring in de aanleg van gas- en waterleidingen, zowel transportleidingen, hoofdleidingen als dienstleidingen worden dagelijks aangelegd.

Kabelwerken

Met een gedegen en complete projectplanning, een heldere begroting en concrete afspraken vergemakkelijken wij het aanleggen van de kabelinfrastructuur voor aannemer en opdrachtgever.

Huisaansluitingen

Timmermans Infra verzorgt de aanleg van huisaansluitingen voor Brabant Water en Enexis. Of het nu gaat om nieuwe aansluitingen, verwijderingen, verplaatsingen en/ of verzwaringen we hebben alle expertises voor water, gas en electra in eigen huis.

Engineering

Bij Timmermans Infra begrijpen we dat bouwprojecten al genoeg stress met zich meebrengen.
Daarom streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, vanaf het allereerste gesprek tot de laatste inspectie.

Projectbegeleiding energieprojecten

Wij vormen hierin de schakel tussen de netbeheerders,
commerciële aanbieders van energie infrastructuren (zoals transformatoren, schakel- of meetinstallaties of bouwkundige ruimtes) en diverse installateurs.

Realiseren boringen van A tot Z

Timmermans Drilling is gespecialiseerd in het realiseren van HDD boringen. We beschikken over diverse boormachines van verschillende klassen, waarmee we boringen kunnen realiseren van 20 tot wel 800 meter lang en alles wat daar tussen zit.

Timmermans drieling logo

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.