Bij Timmermans Infra geloven we sterk in het belang van maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Daarom streven we ernaar om een positieve impact te hebben op onze gemeenschap, niet alleen door ons werk, maar ook door middel van sponsoring en ondersteuning van verschillende initiatieven en goede doelen.

Op zaterdag 11 juni 2022 vierden wij ons 25-jarig jubileum en mijn 50ste verjaardag.

Wij willen iedereen hierbij nogmaals hartelijk danken voor de gulle giften. Hiermee hebben wij aantal stichtingen ontzettend blij gemaakt met een mooie gift. Deze giften komen op een bijzondere plek terecht en krijgen een goede bestemming. Wij hebben dit met eigen ogen mogen aanschouwen.

Heel fijn om dit te mogen doen. Bedankt allemaal!

Gert-Jan en Karin Timmermans

Het Andere Wonen, Vinkel

Voor de realisatie van een zonneluifel voor het terras van alle bewoners, zodat bewoners en familie gezamenlijk buiten kunnen koffie drinken, eten en bijpraten.

Stichting Jozefoord, Nuland

Ten behoeve van nieuwe picknick tafels in de kloostertuin en mozaïek bankjes waarop bewoners, familie en medewerkers samen kunnen uitrusten, koffie drinken en in gesprek kunnen.

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Voor een bijdrage aan de LATER-poli. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Op de LATER-poli komt alle kennis over late gevolgen samen, niet alleen voor het kind, maar voor het hele gezin. Zo krijgt iedereen de zorg die nodig is.

Afspraken nakomen

flexibel

Flexibiliteit

Transparantie

Ontzorgen

Certificaten & erkenningen

Onze gerealiseerde (én nog te realiseren) doelstellingen, maatregelen en energiebeleid hebben geresulteerd in onderstaande certificaten, rapportages en erkenningen.