Trots!

Een nieuwe mijlpaal!


Trots melden wij dat Timmermans Drilling de erkenning van ProRail heeft ontvangen in de branche Kabelaannemers en Boorbedrijven, categorie Spoorse Boringen voor de subcategorie S-A en S-B


Dit betekent dat Timmermans Drilling wordt bijgeschreven op de ProRail Lijst van erkende ondernemers (ACD00113) bij de branche Kabelaannemers en Boorbedrijven.____________________________________________________________ 

Veiligheidsladder trede 4

Na een succesvolle audit-week mogen wij met trots vertellen dat wij trede 4 van de Safety Culture Ladder hebben bereikt. Zonder de inzet van al onze medewerkers (ZZP’ers, inhuur, opdrachtnemers en vaste medewerkers), opdrachtgevers, leveranciers, klanten en betrokkenen was dit niet gelukt.


Veiliger werken doen we samen en dit hebben we dan ook bewezen. Bedankt allemaal!

 Timmermans Infra is een Brabants familiebedrijf met ruim 120 vakbekwame medewerkers waarvan in 1997 de basis werd gelegd. Timmermans Infra heeft meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatie-technische activiteiten.


Van het begin tot het eind worden de richtlijnen van de ISO9001, ISO14001, BRL7004, VCA** en CKB nageleefd en periodiek getoetst.


Timmermans Infra is een allround innovatieve aannemer in het aanleggen en monteren van kabel- en leidingwerken. Regionaal opererend, flexibel en veelzijdig.

Het werkpakket loopt van de complete civieltechnische werkzaamheden tot en met de montage van inpandige installaties. Combinatiewerken behoren hierbij uiteraard tot de kerntaken.


Eén van de speerpunten van Timmermans Infra is het ontzorgen van onze opdrachtgever(s). Naast transparantie en flexibiliteit hechten we veel belang aan het leveren van kwaliteit en veiligheid binnen de met de opdrachtgever afgestemde planning. 


Voor alle disciplines in de ondergrondse infra heeft Timmermans Infra goed geschoolde medewerkers in huis, die mede door onze certificering en de eisen van onze opdrachtgevers regelmatig in bijscholingstrajecten volgen, afgestemd op de huidige technieken.


Timmermans Infra hecht veel waarde aan de kwaliteit van het materieel, waardoor er ieder jaar stevig wordt geïnvesteerd in meest up to date materieel, wat op de markt verkrijgbaar is. Leveringszekerheid is voor onze opdrachtgever(s) prioriteit nummer één !Recente Projecten
Project Brabant Water Moerstraatseweg Heerle Transportleiding Helftheuvelweg Den Bosch Wie de jeugd heeft.. Boseind Boxtel


Rijksweg 55b

5391 LJ Nuland

Telefoon: 073 - 3030840

info@timmermansinfra.nl